Rene SG, Malkovich @ Winston

Gelukkig heb ik vrienden die wel opletten wanneer er leuke bands komen, anders was ik het jaar niet zo goed begonnen. Twee van mijn favoriete Nederlandse bands op één avond: Rene SG en Malkovich.

Adolf Butler
Adolf Butler

De avond begon met Adolf Butler met de gitarist van Malkovich en de drummer van Malle Pietje en de Bimbo's in de gelederen. Saai.
Op papier een supercombinatie, fijne foute slogans (White noise for black people, Sieg Heillelujah) maar in de praktijk net zoveel accoorden als in een Rene SG nummer, alleen dan minimaal 5 minuten lang met saaie zang er overheen. De outfit van de zanger was eigenlijk het interessantst aan de band.
Jammer. Het geplande T-shirt dus maar bij een andere band gekocht.

The Roccos

The Roccos
The Roccos

Na Adolf Butler, waren de volgende foute gasten aan de beurt: The Roccos. Erg vermakelijk. Een over-the-top podium houding, met fijne covers. Smerige punk/rock 'n' roll. Die zie ik graag nog een keer, hopelijk raak ik hun MySpace pagina niet kwijt, want het enige wat je met Google vind is hun oude website die al in eeuwen niet is geupdate. Luie donders.
Even een linkje voor mezelf: The Roccos @ MySpace.

Rene SG

Rene SG
Rene SG

Fuck yeah! Rene SG was weer goed. Valt niet veel over te zeggen eigenlijk, het rockt.
Enige minpuntje: Rene heeft opeens korter haar. Dat langere haar was wel meer rock 'n roll.

Na deze avond ben ik in geval een Rene SG T-shirt en button rijker.

Malkovich

Malkovich

Malkovich
Malkovich

Malkovich had ik niet al te lang geleden nog gezien in de Melkweg, samen met Aux Raus en Malle Pietje, maar deze show was stukken beter. Dat zal voor een groot deel liggen aan het feit dat ze die show openden en nu de afsluiter waren, maar ik heb het idee dat ze ook veel meer op dreef waren. Feestje!

Review of:

Malkovich, Rene SG, Adolf Butler, The Roccos
Winston / Amsterdam
2008-01-03

Related bands:

Related articles:

Liked this post? You might also like the following articles:

0 comments on “Rene SG, Malkovich @ Winston”

Comments are closed

This blog is archived, new comments are closed.