The Prunella Scales, The Jugs @ Dukdalf

Een aardig endje rijden over een van de saaiste snelwegen leidde ons vorige week zaterdag naar Wieringerwerf.

Zaterdagavond in Wieringwerf. Weinig plaatsen zijn zo weinig enerverend. Op zoek naar een pinautomaat liepen we over het meest uitgestorven winkelcentrum dat ik ooit gezien heb. Geen pinautomaat te vinden overigens. Gelukkig weten ze in Wieringerwerf hoe duur bier en (in mijn geval) fris hoort te zijn: extreem goedkoop.

We kwamen binnen in de Dukdalf terwijl er onder harde metalklanken gekeken werd naar de laatste minuten van Oranje. Voetbal is een stuk beter te pruimen zonder commentaar en met stevig metaal, maar het blijft een van de meest saaie dingen om naar te kijken.

The Prunella Scales

Gelukkig waren The Prunella Scales uit Hoorn allesbehalve saai. No-fi punkrock, zoals het hoort te zijn. Kort en krachtig, niet meer accoorden dan nodig, liefst minder zelfs.

The Prunella Scales

De herrie werd voorgezet door plaatsgenoten The Jugs. In hun bio wordt de frontman vergeleken met GG Allin. Ik heb gelukkig weinig bloed, poep en pies zien rondvliegen. Dikke Dennis was een associatie die ik eerder had.

The Jugs

Peter Pan Speedrock meets Exploited met een scheutje sludge/stoner metal. Niet helemaal mijn ding, maar zeker de moeite waard.
Ze zouden zo tussen de line-up van Speedfest passen.

The Jugs

Related articles:

Liked this post? You might also like the following articles:

0 comments on “The Prunella Scales, The Jugs @ Dukdalf”

Comments are closed

This blog is archived, new comments are closed.