Max´mo Park @ Melkweg

Voor het eerst na de verbouwing van de Melkweg ben ik in de Max. Het ziet er allemaal goed uit, maar mijn favoriete plek is niet zo prettig meer.
Voor de verbouwing stond ik meestal links of rechts van het podium op de verhoging, maar nu er een balkon boven hangt, is het geluid daar echt belabberd. Midden in de zaal klinkt het gelukkig een stuk beter.

Openingsband Hasselhoff blijkt net zo fout als de bandnaam al deed vermoeden. Hun podiumact is over the top, hun muziek is erg camp. Gelukkig zijn de duidelijk op de hippe Engelse bands van het moment gebaseerde nummers erg aanstekelijk.
Enige minpuntje zijn de soms erg lange instrumentale stukken, waarin juist de minst interesssante riffjes herhaald blijven worden.

Hoofdact Max´mo Park kende ik eerlijk gezegd niet goed, maar de band op mij een erg goede indruk. Een energieke frontman (zo weggelopen uit een Monty Python sketch), lekkere britpop (al is die term vast uit de mode tegenwoordig) die me deed denken aan bands als Kaiser Chiefs en de Editors.

Review of:

Max´mo Park, Hasselhoff
Melkweg / Amsterdam
2007-04-19

Related bands:

Related articles:

Liked this post? You might also like the following articles:

0 comments on ôMax´mo Park @ Melkwegö

Comments are closed

This blog is archived, new comments are closed.