Gig Review: Drunk Tank, No Trigger, A Wilhelm Scream

Een leuk gratis concert in de Melkweg: A Wilhelm Scream. Ik had ze eerder gezien als voorprogramma van Rise Against. Toen waren ze minder goed dan ik naar aanleiding van hun album gedacht had.

Openingsband was Drunk Tank, een punkband uit Den Haag. Zij leken rechtstreeks uit de jaren '90 gestapt te zijn. Op de Epitaph/Fat Wreck leest geschoolde melodieuze skatepunk die me weinig kan boeien.
Muzikaal aardig, maar op de zanger na, veel te weinig uitstraling. Ik vraag me toch altijd af hoe dit soort bands in de Melkweg terecht komt.
Kom op, gasten, jullie staan in de Melkweg! Beetje meer beweging graag.

Aan de energieke show van de 2e band, No Trigger, te merken hadden ze duidelijk meer podiumervaring. Hun melodieuze hardcore uit de Rise Against hoek was zeker de moeite waard.

Vergeleken met het vorige optreden van A Wilhelm Scream was het echt een stuk beter. Waar de vorige keer de melodie verdronk in het geluid, waren nu beide gitaren en zang goed te horen. Hoe energiek en enthousiast de show van No Trigger al was, A Wilhelm Scream deed er nog een schepje boven op. Superband om live te zien!

Review of:

Drunk Tank, No Trigger, A Wilhelm Scream
Melkweg / Amsterdam
2007-01-25

Related bands:

Related articles:

Liked this post? You might also like the following articles:

0 comments on “Gig Review: Drunk Tank, No Trigger, A Wilhelm Scream”

Comments are closed

This blog is archived, new comments are closed.